OVER SOGRAPHICL

SoGraphicL is opgericht door Lorenso van Sligtenhorst. Met zijn klantgerichte enthousiasme en een frisse blik op de grafische en audiovisuele wereld maakt hij iedere opdracht met de aandacht en kwaliteit die deze verdient.

Sinds zijn jonge jaren is Lorenso van Sligtenhorst al actief in de audiovisuele wereld. Zo heeft hij meegewerkt aan diverse producties zoals de C1000 kerstcommercial van 2007 en de film Foeksia de Miniheks van Johan Nijenhuis. Vanaf dat moment wist hij dat hij video editor wilde worden Zijn opleiding audiovisuele vormgeving en 3D animatie heeft hij gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Hij heeft gewerkt als video-editor aan programma’s als “De Ludwigs” voor Nickelodeon en “Holland van Boven”, “De Barometer”, “Dit is Holland” en “How it’s done” voor RTL Z, RTL4 en SBS. Daarnaast heeft hij diverse opdrachten op het gebied van grafisch vormgeven uitgevoerd. Als fanatiek gamer is hij ook bezig om dat naar een hoger level te brengen. Hiervoor heeft hij zijn eigen streaming kanaal op Twitch.

SoGraphicL is een jong dynamisch bedrijf dat zowel op het gebied van grafisch vormgeven als video editing vele projecten heeft afgeleverd. Het idee achter SoGraphicL is om grafische ontwerpen en video-edits te maken afgestemd op ieders budget. Dit kan zijn het ontwerpen of aanpassen van een logo voor een product of bedrijf, het ontwerpen van verschillende soorten drukwerk, van posters en brochures tot het maken van een visitekaartje e.d. SoGraphicL denkt graag met je mee in oplossingen en mogelijkheden en wij geloven dat er altijd een weg naar beter is.SoGraphicL werkt graag op een persoonlijke, laagdrempelige, open en eerlijke manier met de klant. In overleg met de klant streven we naar perfectie en doen we er alles aan om het eindproduct helemaal naar wens te maken.

Voor allerlei soorten van audiovisuele vormgeving zit je bij ons uiteraard ook goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het editen van uiteenlopende video’s, infographics, het bewerken van foto’s in Photoshop e.d. Maar ook voor het maken van grafische uitingen voor een streamkanaal ben je bij ons aan het juiste adres.Benieuwd naar het werk van SoGraphicL?